Blog

3 tips til dig der vil være arkitekt

Går du med en drøm i maven om at blive arkitekt, har vi her et par gode tips til dig, som kan hjælpe dig godt på vej.

Find dig en god kop kaffe og gør dig klar. Du finder Senseo kaffepuder her.

1 – Du skal gøre dig umage i skolen

Til en start skal du jo gøre dig umage i skolen, hvis du har en drøm om at komme ind på arkitektskolen.

Der er mange, der meget gerne vil ind på den skole, så det er ikke bare lige noget, du kommer. Derfor er det meget vigtigt, at du fx tager din gymnasiale uddannelse meget alvorligt, så du har mulighed for at øge dine chancer for at komme ind, når du har fået huen på.

2 – Få en aftale på plads så hurtigt som muligt

Dernæst kan det være en rigtig god idé at få en aftale på plads med et arkitektfirma eller en tegnestue, så du har mulighed for at komme i praktik der. Der er rift om pladserne, så jo før du kan have sådan en aftale på plads, desto mere rolig kan du være omkring det at finde en praktikplads.

Det kan være en rigtig god idé at finde en god praktikplads, hvor du har mulighed for at lære meget, mens du er der. Og kræver det en tur på tværs af landet, må det jo bare være sådan.

3 – Få gode råd og vejledning af nuværende arkitekter

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en god idé at få gode råd fra nuværende arkitekter. Det kan være klogt at finde dig en mentor, en nuværende arkitekt, som kan give dig gode råd og vejledning undervejs i din karriere. Det kan være til stor hjælp, og det kan spare dig for en masse fejl.

En garvet arkitekt kan måske hjælpe dig med at komme hurtigere frem i din karriere og dermed komme til at arbejde med nogle af de sjovere opgaver.

Med disse råd er der gode chancer for at blive en god arkitekt. Vi ønsker dig held og lykke med det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.