Blog

Prøv at male ude i naturen

Elsker du at male, men har du aldrig prøvet at male udendørs før, er det måske nu ved at være på tide at give det et skud. Det kan være en utrolig smuk og sjov oplevelse at få lov til at male ude i naturen, og det kan give nogle helt andre rammer at male under, hvis du fx er vant til at male hjemme i din stue eller i dit værksted.

Køb nye rullegardiner i god kvalitet nu.

Mange smukke naturlige scener

Det gode ved at bo i Danmark er jo, at der er så mange smukke og flotte scenerier, hvor du kan stille dig op og male. Det er jo også disse naturmalerier, som vi i Danmark er så kendt for, måske mest af alt for Skagensmalerne, der ikke var bange for at bruge naturen som inspiration og ikke mindst som omgivelser, da de tit malede direkte ved portrættets inspirationskilde. Så mon ikke at du også kan finde nogle meget smukke udsigter i nærheden af, hvor du bor, som du kan lade dig inspirere af.

Mal sammen med din partner eller en ven

Når du skal ud at male i naturen, kan du jo vælge at tage din partner eller kammerat med, hvis du gerne vil stå og male sammen med andre. Maler du bedst for dig selv, er det jo bare sådan, men det kan være hyggeligt at have en med, så du har en at snakke med undervejs. Og er din partner fx også meget glad for at male, er det jo oplagt at tage på tur ud i naturen og finde et godt sted, hvor I kan sætte jeres staffeli op og gå i gang med at male lige det, der falder jer ind.

Det kan blive en helt fantastisk oplevelse

Der er ingen tvivl om, at det kan ende med at blive en helt fantastisk oplevelse for dig at prøve at male udendørs. Hvis du har lyst, kan du jo også bare starte ud med at prøve at male i din have. Så kan du altid rykke et andet sted hen, når du føler dig tryg i det. Og på sigt kan du jo så stå ude i den store og flotte natur og male de flotte landskaber, som du ser for dine øjne. Det er en oplevelse i særklasse, og det burde alle malere prøve at gøre mindst en gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.