Blog

Youtube kan hjælpe dig som kunstner

Der er ingen tvivl om, at du kan få rigtig meget hjælp af at være på et socialt medie som Youtube, hvis du ikke allerede er der som kunstner.

Lær af Youtube

For det første kan du jo lære rigtig meget af at bruge Youtube. Som ny kunstner, når du skal i gang med at lære en masse teknikker og materialer at kende, kan det være godt at gribe til Youtube, da der er mange gode videoer om lige netop disse emner. Her kan du finde ud af, hvilke lærreder du skal bruge, hvilken maling der er god, eller hvilke type pensler du skal bruge til at male med. Der er rigtig mange gode videoer, der kan sætte dig godt i gang med dit liv som kunstner.

Øg salget af dine værker via Youtube

Hvis du selv er en god kunstner, kan du også via Youtube finde rigtig mange potentielle kunder til dine værker. Hvis du opretter din egen kanal og begynder at lave videoer om din kunst eller dit liv som kunstner, er der ingen tvivl om, at du kan få rigtig meget ud af at være på Youtube. Den ene dag kan du have 100 visninger på dine videoer, og den næste dag kan du have en million visninger. Der er så meget potentiale i at gøre brug af Youtube, så det kan være godt at kaste sig over som kunstner.

Mange andre sociale medier du kan få gavn af som kunstner

Der er også mange andre sociale medier, der kan være gode at være på som kunstner, hvis du gerne vil sprede budskabet om din kunst, og hvis du gerne vil finde flere potentielle købere af din kunst. Det kan være godt at være alle de steder, hvor dine kunder, så det kan være alt fra LinkedIn til Snapchat. Det er bare med at gå i gang, hvis du gerne vil gøre det nemt for dig at finde flere kunder til dine værker.

Find rejsevejledning Sri Lanka lige her, hvis du snart skal ud at rejse, og du gerne vil på nye eventyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.