Blog

De danske golfklubber emmer af flot arkitektur

Er du glad for at kigge på smuk arkitektur, skal du måske i gang med at spille golf. For mange af de danske golfklubber emmer af flot arkitektur.

Smukke bygninger og flotte landskaber

Golfklubber hører som regel til i smukke bygninger, og med de utroligt flotte landskaber omkring sig, er det jo tit inspiration til et helt kunstværk bare at besøge en golfklub. Har du ikke spillet golf før, skal du måske til det. Om ikke andet så måske bare besøge et par golfklubber.

Og når du så kommer til golfklubben, skal du ikke bare have fokus på klubben og klubhuset. Tag eks. til Kerteminde golf og nyd det smukke landskab, der omkranser de flotte bygninger. Der er så meget flot natur omkring de danske klubber, som du heller ikke må undervurdere.

Mange golfklubber lægger hus til kunstudstillinger

De smukke bygninger har også tit mange smukke lokaler, som blandt andet bliver brugt til kunstudstillinger. Derfor er det ikke sjældent, at du ser en kunstudstilling i en golfklub. Klientellet i en golfklub er som regel også interesseret i at se på kunst, så der er uden tvivl et godt match der.

Har der ikke været en kunstudstilling i din egen lokale golfklub, kan du jo overveje at spørge ejerne, om det er noget, der kan lade sig gøre. Måske kender du endda også nogle kunstnere, der vil være interesseret i at udstille i netop den klub.

Find kunstnerisk inspiration når du selv spiller golf

Er du selv kunstnerisk anlagt, og savner du til tider inspiration til dine værker, kan du med fordel også drage ud på de danske golfbaner. Omgivelserne, udsigten, naturen og bygningerne er ofte nok til at give dig fornyet inspiration. Og du kan jo altid booke dig ind på hotellet, der hører til golfklubben, hvis der er sådan et, hvor du kan male, når du er færdig med at spille golf.

Der er mange kunstnere, der har det med at søge tilflugt til golfhotellerne i landet, hvor de samtidig også tager deres udstyr med, så de netop kan male, når de ikke er ude at spille golf.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.